Wihooo!!!

Nu har jag äntligen gjort klart designen, snart iaf... Ska bara fixa lite i menyn och sen är den förhoppningsvis klar :D

Min blogg ser lite udda ut just nu

Japp, så är det! Håller på att fixa med lite mått innan den nya designen. Så nu får det se ut som det gör ett tag.

Så sjukt trött

Första dagen i skolan då! Jag slutade vid 12 och då var jag först med Annastina och sen med Lovisa. Imorgon är det ungefär samma tider i skolan och då ska vi ut och äta på Pentryt :)

.

Håret ser lite retard ut men har iaf en stor bulle :)

Ungefär såhär känner jag mig nu...

Skolan börjar om... 1 timma och 45 minuter! Känns verkligen som om sommarlovet svischat förbi, men kommer ändå bli najs när skolan börjar. Måste nog vara den enda ungen i världen som tycker det är helt okej att lovet är slut :D

Photo

Lite bilder från SKRIK :) Nu ska jag börja gå och lägga mig efter två nätter utan särskillt många timmar sömn, imorgon är det skuuuuhla!

Dagens Dresscode

Bättre sent än aldrig brukar man väl säga?

Piteå havsbad!

Nyss kommit hem från SKRIK och nu ska jag med systern och hennes två söta barn och bada! :) Hinner inte lägga upp några bilder från SKRIK nu, men gör nog senare idag! :D
Bild sen nån dag sen :)

Dagens

Nu ska jag dra till SKRIK så kommer nog inte uppdatera något mer idag, men måste skynda mig sådär übermycket så hejdå!
Vadå snabbredigering?

Tävling :)

den här tjejens blogg pågår det en tävling där man kan vinna ett eget domännamn! Jag är med och tävlar med bilden under, och jag tycker ni också ska vara det! Tryck på bilden för att vara ed och tävla :)

TÄVLING


Dagens Dresscode

Glöm inte tävlingen! Kom ihåg att ni kan vinna över 350 garanterade besökare!!

Emma får tvillingar nu!

Någon gång idag så ska min storasyster Emma (läsvärd blogg!) få sina två små bebisar!, spännande! ^^
Tryck på bilden för att komma till hennes blogg! :)


Sämst uppdatering här alltså. På tåget så var det ingen täckning så kunde inte blogga som det var tänkt då. Vi var i alla fall på Liseberg igår. Jag åkte ganska mycket men inga jättestora karuseller eftersom jag åkte med min 7 åriga lillasyter, men hon var nog modig som vågade åka Lisebergbanan två gånger :). Sen ville jag iallla fall åka en större. Så då åkte jag Balder, shit vad kort den är alltså! Fast kul ;).
Men nu går tåget, och då blir täckningen bajs igen så får se om jag uppdaterer mer innan hotellet ikväll!

LOTTAR UT 364 GARANDTERADE BESÖKARE TILL BLOGGEN!!!

Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilka glasögon jag ska ha! Så tänkte göra en liten tävling...
Alla som röstar på en av bilderna får en "lott".
När jag bestämmer mig för att avsluta röstningen så drar jag tre bloggar. Jag drar med papperslappar utan fusk!

Regler:
♥ Kolla  på bilerna och välj ett par glasögon som ni tycker ser bäst ut.
♥ Säg vilket/vilka nummer i en kommentar här under. Ni får bara rösta en gång eftersom det blir eran lott.
♥ Berätta sedan om tävlingen i eran blogg, och länka till detta inlägg.
♥ Klart! Nu är det bara att hålla tummarna och kika in på bloggen då och då efter resultatet! :)

Lycka till!


Priser:

1:a 132 Besökare
2:a 99 Besökare
3:a 33  Besökare


Älskar dig mer än du tror.

Har funderat på en ny design länge nu. Är svårt att komma på en helt ny! Min som jag har just nu har jag väl aldrig varit supernöjd med, var först tänkt som en tillfällig design bara. Nu har jag i alla fall kommit på lite till den nya designen, får väl se om det blir bra! :D

Pyssel

Sitter just nu och lägger pärlbrickor som så småning om ska bli till halsband och örhängen. Vill ha några att ha med till Småland och Göteborg. Jag, mammma och Felicia ska nämligen dit imorgon^^
Bild från igår!
Imorgon på tåget tänkte jag lägga upp alla bilder från när jag och Jenny tog kort igår! :D

Systerdottern 7 år! oredigerade bilder!



Gårdagen


Jenny

Blev att Jenny sover hos mig! Nu ska vi typ ut, filma, fota och har kuul!

Caty.nu

Jag är beroende av denna blogg, och jag varnar er för att trycka på bilden för då kommer ni också bli det! Nej men seriöst, detta är en sjukt bra blogg som är värd att följa. Jag tycker ni ska trycka på bilden och börja läsa! I bloggen finnns det:
♥ Snyggsnygga outfitbilder!
♥ Foto och redigeringsskola.
♥ Inspirationsbilder.
♥ Många tävlingar!
♥ Superbra uppdatering!

Luleå


Jag och Felicia är inte normala


Jag saknar dig the movie! :D

Efter nästan två års längtan har jag nu äntligen sett filmen! Det var nog värt väntetiden, för den var verkligen sjukt bra! Det kändes verkligen som om man var inne i filmen.

5/5!


Efter filmen så väntade jag och Felica på att få ta kort på skådespelarna, det gick 1 timme. Två timmar... Sen så var det ändå några fotografer kvar. Sen fick vi i alla fall träffa huvudrollerna som var jättetrevliga! :) Vi pratade med dem lite och fick följa med in en snabbis där AiluCrash övade:) Var jätte kul  att få träffa dem och prata lite! :)

"Jag saknar dig" förhandsvisning!

Nu ska jag och Felicia snart fara och se förhandsvisningen till filmen Jag saknar dig! Man har ju längtat i två år nu så ska bli jättekul!
Nu blev bilden jääätestoooor, men hinner inte ändra så ni får leva med det!
Linne:Gina
Jacka:Adidas Outlet
Byxor:H&M

Godmorgon, godmorgon!


Fryser om mina små fötter!

Sitter just nu på golvet (?) i mitt rum med Felicia.  Vi redigerar en flumfilm på oss som jag lägger upp om den inte blir alltför töntig! ;) Under WSJ köpte jag en grymt skön fleecetröja, har typ flyttat in i den! ♥

Bjuder på en ful bild på oss ;)



Lägger upp mer bilder sen! :D

Nagellack

Ungefär så hääääääääär taggad är jag på att måla naglarna!
Har en lite rolig idé till naglarna. Har velat testa det någgra dagar men inte hunnit att göra det, så nu ska det bli awesome att testa!
Idag har jag varit på syntest. Gick väl bra. Fått 0.50 mer styrka på båda, plus att jag fått nå brytningsfel, men jag är glad ändå. Får ju nya, snygga glasögon då...! :D Har dock typ beslutsångest för vilka jag ska välja... 
Efter syntestet så träffade jag Martin i stan en snabbis och sen gick jag hem. Nu så ska jag börja med naglarna, och sen kommmer Felicia hit och sover.

Saknar min klass!

Nu börjar snart skolan, längtar faktiskt! Kompisarna, lukten av dansgolvet... Längtar också till att jag faktiskt ska skärpa till mig i år och bli bättre! Ska lägga upp nå schema eller nå annat, på något sätt ska jag nog ändå få lite plugg gjort ;)
Imorgon ska jag nog sova ut, så gott det går eftersom jag sover med min lillasyster inatt. Sen under dagen så ska jag in till stan för en synundersökning, spännande. Haha. Sen har jag nog inte så mycket för mig, tar det lungt eller ringer någon! :)
agnes bild!

Lycksele Del 1


Frukost

Har  nyss käkat frukost på hotellet och nu så ska vi börja dra oss mot djurparken. Kommer inte bli så där überkul precis, men om jag överlever får ni bilder ikväll!

Bilder

¨å
Här kommer lite bilder från idag, men inte många eftersom vi bara var där 1 timma. Imorgon ska jag ta mer och bättre kort! (:
Hittade världens skönaste mössa. Om jag varit sisådär 3 år hade jag köpt den, direkt!

Drog till Lycksele!

Elller blev snarare medtvingad av mamma.  Är rätt så drygt här, men får ju testa nya kameran så det är ju bra!
Tänkte bjuda på en dagens outfit och sen ska jag ner och bada (:
sådär lagomt snygg bild...

Linne: Gina Tricot
Byxor: Cheap Monday
Lägger upp bilder ikväll!

Can't sleep

Idag har jag gått på stan med Sofie ett tag. Köpte världens mest underbara underkläder och lånade hem några bågar jag ska pröva! Jag lämnar tillbaks dem på torsdag så innan dess ska jag visa de på (: Sen på kvällen har vi haft en kulig filmkväll med konfagänget!

Igår var det avslutning för lägret, skrive...

dsc04479 (MMS)

Igår var det avslutning för lägret, skriver lite mer om det sen. Har varit vaken hela natten inatt. Vi har plockat ihop, lämnat in saker och busat runt och haft superkul! Sen vid 4 så gick de som sovit upp och då fick alla plocka ihop sina matsäckar och började gå till bussarna. Nu har vi åkt tåg sen 8 och min tidsrytm har blivit helt vrickad... Nu ska jag försöka att sova för äckelbusschauffören kunde inte vänta 20 sekunder på att jag fick ta fram åksjuketabletter innan han slängde ho min väska, och jag ska åka i 8 timmar!:( aja, han som får torka upp om jag spyr.


Nu är vi på väg till stora scenen på något...

dsc04446 (MMS)

Nu är vi på väg till stora scenen på något som jag inte kan stava:) idag har vi haft det jag inte kan stava och då skulle alla länder göra något som hade med det landet att göra:) våran avdelning klädde ut oss till svenskasagofigurer, därav mitt utseende...;)


Rainbow

SUPERVÄDER!!

we♥it


Nu sitter vi i bussen och ska till någon v...

dsc04386 (MMS)

Nu sitter vi i bussen och ska till någon vandringsled där vi ska gå allt mellan 8 Km till 1.6 mil:) mina skor är skö blöta för det har regnat så mycket. Inte så skönt att gå i de, men tror det kommer bli kul ändå! Men nu ska jag prata med några norskar som vi ska vara med idag, don är jätteroliga!:d


RSS 2.0