Kom inte upp

Jag gjorde ett inlägg igår, om inte två, men det verkar inte ha kommit upp på bloggen. :/ Igår var vi iaf och lärde oss om olika religoner och vi lekte en lek så att man fick veta lite om hur det kändes när folk bröt mot sin religons "regler", låter tråkigt men det var faktiskt ganska kul! :) Sen gjorde vi en massa mer grejer som prata i grupp lite pyssel osv. På kvällen gick jag och några andra in till torget och gick på ett hollänskt café!
Idag så har vi varit och gått på några stationer. En av dem (min favorit) så var det en stor hinderbana i skogen som man skulle ta sig igenom så snabbt som möjligt. Lite svårt att förklara och jag har inte så långt av min datatid kvar så ska börja logga ut.

Men inatt så ska vi ha en nattaktivitet som pågår till ungefär 03.00. Det kallas för "Dream" och jag har hört mycket gott omd det^^

weheartit

Saknar dansen!


Vi hade i alla fall inte tur med vädret!Jämna och fina bilder här! Sitter nu i internercafét här på lägret och hör hur regenet slår mot taket.
Har regnat hela dagen och natten och känns ju sådär jättekul, men är ändå glad. Bilderna ovan kan inte förklara det bättre! Idag har vi haft fritt hela dagen och ikväll är det invigning för alla 38 000 scouter som är här. För någon dag sen hade IST:arna invigning med sång och raketer som nådde ändå till lägret, mysigt! Känner att jag skriver så här jättefagert (norrlänskan här då) men min datortid tar slut när som helst! Skriver sen ♥

christófdred

Jag fick låna Christoffers mobil i coop om att mubba lägga in normalstora bilder, men gick imte. Blir lite fel när jag skriver fr det r.truck, nk imoren öppnar ett internetcafé och då biograf jag er. Idag har vi datorer emot alla utländska scouter son ska aa här:) UPDARTE:28/7 ÖVERSÄTTNING: Jag fick låna Christoffers mobil i hopp om att kunna lägga in normalstora bilder, men gick inte. Blir lite fel när jag skriver för det är touch, men i morgon öppnar ett internetcafé och då bloggar jag mer. Idag har vi tagit emot alla utlänska scouter som ska va här :)

På väg(en)...! :d Nu sitter vi i bussen...

dsc04369 (MMS)

På väg(en)...! :d Nu sitter vi i bussen till sundsvall och därifrån ska vi åka tåg till kristianstad, så tagga 8 timmar i buss nu då! Somnade kring 4 inatt och tåget är framme vid 7 på morgonen imorgon så kär ju se skitsnygg ut när vi kommer fram... ;) känns även som att jag glömt typ halva min packning hemma. Men nu hörde jag att om man ska Ladda mobilen kostar det 40 kronor, så ska stänga av den nu!


Trästockfestivalen!

Har inte så mycket bilder då det verkligen vräkte ner regn större delar av kvällen, men här är några iaf! Movits var sjukt bra, vi stod riktigt längst fram och i mitten, så det var väldigt mycket människor och knuffande, men det var bara kul! haha :) Vi såg även Tove Styrke senare på kvällen. Hon var väl helt ok, men trodde det skulle vara bättre då man inte hörde hennes mikrofon något. Sen var det typ en massa killar som vakterna drog över oss, bokstavligen.
När vi sett alla och det var klart där borta började vi dra oss hem till Julia där vi satt och pratade och hade det mysigt! (: Verkligen något att göra om nästa år!

På bussen/Outfit

Sitter på bussen till Skellefteå nu med Annastina. Där ska vi träffa Julia W och fara på Trästocksfestivalen (:
Tog snabb bild på dagens:
Linne- Fått av Marie, från Monki
Byxor- Cheap Monday
Jacka- SNS

Nu har jag äntligen fått min kamera! En gr...

dsc04357 (MMS)

Nu har jag äntligen fått min kamera! En grej jag hatar med mobilblogg är att bilderna blir så små!


Blogga från World Scout Jamboree!

Nu är det fixat med mobilen! Så nu kommer jag kunna blogga från lägret jag ska på om några dagar :D. Har dock inte testat om det går med bilder ännu, men ska testa lite senare idag.

Håller på att fixa med mobilinställningar ...

Håller på att fixa med mobilinställningar så att jag kan blogga från lägret, därför det kanske ser konstigt ut... ^^


Myskväll med Tv:n!

Kände att det var väldigt länge sen man såg på TV, så ikväll ska jag ha en liten TV kväll för mig själv! ^^ Förövrigt har jag inte mycket att berätta. Jag var på Teknikens hus idag med min lillasyster, tog några bilder som jag lägger upp sen om jag ids. :)
Sen längtar jag väldigt mycket tills på måndag då jag tar bussen till sundsvall, och sen tåget därifrån till Kristianstad! Stannar i ungefär två veckor där på World Scout Jamboree :D.

In to the city


we♥it

Trudelooo

Imorgon ska jag träffa Jenny! Sjukt länge sen så det kommer bli awesome. :D
Fin och seriös bild... :D ♥

Flickan med plastbyxorna.

Kan inte bestämma mig för om jag tycker dessa byxor är sjukt fula eller sjukt snygga...

Nikon d3100

Jag har haft riktig bloggtorka hur länge som helst nu känner jag. Typ tappat alla läsare också och det känns ju sådär lagom kul. Menmen.
Nästa vecka så kommer troligen min efterlängtade kamera, Nikon d3100! ♥

RSS 2.0