See you next year!

Bra uppdatering jag har här! Har haft väldigt mkt i skolan nu i slutet och sen blev det inget bloggande... Idag far jag till Livskraft och kommer tillbaka nästa år , see you then!!Grattis syster!

Idag fyller min lillasyster 8 år! Varit och kollade på när hon sjäng solo i deras luciatåg nyss, gulligt! Här är även några bilder på lite presenter som jag fick i måndags då jag fyllde år. Dock inte alla för kamerans batteri tog slut.
Haha hade bedövning i munnen idag, roligast känlan ever!

Vad skulle DU vilja ha?


På bussen - vrf säger man ens PÅ bussen? Man är ju i?

Sitter på/i bussen till hem till Piteå. Ska snart på teater :) Ikväll händer det inte särskillt mycket, måste läsa ut det sista från min engelska bok och göra engelska redovisning. Kom just på att jag även har andra delan av matte-provet kvar, bajs! Men kan trösta mig med att jag får presenter efteråt! :D Aja, nu ska jag läsa lite Harry Potter så jag kan göra läslogg!
Sjukt snygg tröja som måste inhandlas!

Tiondedecembertjugohundraelva

Idag har vi firat mitt ena syskonbarn som fyller år i december. Vi passade även på att fira mig lite eftersom jag fyller år på måndag :)
Är fortfarande trött efter Stockholm, fick inte särskillt mycket sömn alls!

Hemma från några underbara dagar!


STHLM IMORGON! :D

Imorgon drar jag till vackrast staden Stockholm med min älskade klass! :D Kommer bli fett! Ska se nötknäpparen på operan, Svansjön med Bounce, besöka en massa danssaker och annat skoj. Bered er på bilder om några dar! :D
Bild från google

Blublä

Jag får seriöst panik. Har sjukt mycket i skolan nu! Nyss haft franska och NO prov. Imorgon har jag Matte- och SO-prov och engelska redovisning. ska läsa en bok på 300 sidor till nästa vecka. Vårat solo i dansen ska vara klart plus vanliga läxor och arbeten i skolan som en egen låt på musiken, och andra saker som man kan behöva göra hemma. GAAAAH!!
Haha en söt gammal bild på Annastina!

RSS 2.0