Idag hade jag balett♥

Idag hade jag balett, imorgon ska jag ha balett, nästa vecka ska jag ha balett! :D Åhhh vad jag har saknat det! ♥ Nu ska jag tagga morgondagen ännu mer genom att se en dansfilm, godnatt! :)
Tumblr_m4l6eec5pe1qm0r99o1_1280_large

Ny design!

Ny design på g! Är nu hur noga som helst med att spara allting, ska inte bli som förra gången! ;)

It's over

Nu är det gjort, allra sista dansföreställningen tilllsammans med klassen. Det var jättekul, även om jag inte var taggad igår! Nu så är det bara 1600 reklamblad att dela ut och sen är jag LEDIIIG! :D
Trött och less

Kom hem för ett tag sen, stannade och dansade på skolan till 7 och dansade. Jag brukar alltid tycka att det är hur kul som helst med föreställningar men det kommer faktiskt att bli ganska skönt när dansföreställningarna är gjorda. Känns helt hemskt att skriva så, det ska ju vara hur kul som helst med föreställningar. Det kommer det säkert blli också när man väl står där, men nu har det varit så stressigt med både dansen, teatern, skolan och en massa mer att jag bara vill ha lov!

För kärlekens skull

Idag har jag teaterföreställningar ute i det super duper fina vädret!

Den här veckan blev just lite bättre

Den här veckan är som jag skrev tidigare vääldigt stressig. Igår satt jag uppe till 1 med en HK-uppgift. Men när jag skulle springa från dans repetitionerna i skolan till teater repitionerna fick jag ett telefonsamtal från gymnasiet, jag kom in på dans :D Wihoo!


Pretty Little Liars

Det är tisdag ocj jag vill bara ha helg hela veckan kände jag! Jobbig dag idag, 4 prov - varav 3 nationella. Fick även veta en lite tråkig grej idag, men det löser sig nog på något sätt! :)
HAde velat sätta mig och titta på min nya favoritserie och ta det lugnt, men jag har en MVG-upppgift i HK och svenska redovisning som väntar...
Tumblr_m3hlgsyfx51r5g3yto1_500_large

Sitter och väntar på min mat nu, äter på m...

dsc05210 (MMS)

Sitter och väntar på min mat nu, äter på min systers pappas restaurang. Blir lite plugg till det! Efter det ska jag dela ut lite reklam och sen dra hem och plugga mer. Lång dag! Kommer vara slut efter denna vecka. Ska stanna och dansa tisdag, torsdag, fredag. Sen på onsdag och fredag är det teater. Ingen vila till helgen heller, då blir det att fara fram och tillbaka mellan teaterföreställninar och dansgenrep. Bara för att fylla ut kvällarna också så har jag jättemkt plugg. Åh vad jag kommer sova gott på nätterna!:d


Fashion Against Aids

Sjukt snygga shorts från H&M. Det är deras Fashion Against Aids kollektion. Har letat och letat i Sverige, Paris och Barcelona. Varenda H&M butik jag sett - utan att ha hittat de. Kollade på internet, men såklart var de slut i min storlek.


Solhatten

Nu har klassen vakat färdigt och ska käka lite frukost och sen dra till bussen. Kommer blir tråkiigt att fara hem!
Nattunderhållning! ;)
Your image is loading...

Shopping i Barcelona :D


Barcelona Baby

Far till Barcelona med klassen idag! :D Är dock inge taggad typ, men det kommer väl när man sitter på bussen. Där borta så kommer det förhoppningsvis finnnas internet. Annars är jag inte tillbaka förens på fredag, har itne hunnit med några tidsinställda inlägg. Ha det så bra i Sverige!! :D
Tumblr_m3xht1eafk1rvcj9ho1_500_large

Om jag var William Spetz

Då skulle jag göra nya videos varje dag. Har sett hans senaste klipp så många gånger att jag nästa börjat bli lite småless på dem. Och om man blir less på William Spetz är det allvarligt!

Slutproduktion

Idag hade vi (som igår) dans hela dagen! Har varit jättekul men nu är jag helt död. Känns som om vi har mer koll nu så det är ju också bra :D
Idag var jag så tråkig att jag tom tar en bild från weheartit!
Tumblr_m2zwj6gemj1qgz67oo1_500_large

Bio

Nu drar jag snart till teckningen och sen ska jag på bio med Felicia! Var hur länge sen som helst som jag såg bio så det blir nog jättekul!

Felicia kom hem!

Sitter hemma hos Felicia nu, helt själv i hennes rum. Känns lite awkward att sitta hr nr hon inte är hemma, hehe. Lovade henne at jag skulle hålla mig på facebook men kunde inte hålla mig från blogg.se, hoppas hon förlåter mig!

Vill skapa

Känner mig kreativ idag! Vill göra en ny design (den förra tjorvade), måla snygga naglar eller någonting annat! :D Dock så måste jag plugga massor idag. Får väl se om jag orkar, igår hade jag också tänkt plugga men det slutade med att jag sov ändå in på kvällen, haha.
Åhh vad jag vill ha denna, men hittar inte igen den på internet...


Nerbäddad

Igår så lämnade vi underbara Paris, åh vad jag vill tillbaka! Det har varit så himla kul och en jättebra grupp :D Igår så gick nästan hela dagen åt att resa, var väldigt jobbigt då jag inte mådde så bra. Jag stannade hemma idag och ligger nu nerbäddad i en tjocktröja, onepiece, husets varmaste filt och täcke. När jag vaknade imorse med förkylning och huvudvärk så tänkte jag "Ja, idag är det måndag. Då kan jag ju fara till gallerian som var stängd sist vi var där!" Problemet var bara att den gallerian ligger i Paris och jag inte hade fattat att jag hade kommit hem till Sverige.

Dag 3 del 2 i Paris


Brage och Irjas dans


Bonjour Mona lisa!


Pussar och balett högst uppe i eiffeltornet!

Som ni kanske förstår så ska det stå DAG TVÅ DEL 1.

Dag två i Paris


Far till min min himmel idag! ♥

Titta vad jag hittade igår! Blev överlycklig och led av eufori överskott resten av dagen. Butiken var hur enorm som helst och hade en massa Jeremy Scott kläder, hade bara 10 minuter på mig så sprang runt i hela butiken och viste inte riktigt jag skulle stanna till. Haha jag ville ju se allting! Så jag sov i alla fall på saken inatt om vad jag ska köpa, jag kom fram till att jag vill ha hela butiken :D Nej men det kommer bli en awesome dag idag!! :D

Bloggar från Paris!

Bilder från i tisdags! :D

RSS 2.0