Nya glasögon

Hämtade ut mina glasögon idag! Usch vad obehagligt det var i början, haha. Har fått mer styrka på ena ögat än det andra. Eftersom jag vant mig med att se sämre med det så blev det väldigt konstigt att se "jämt". Så nu blir det att vänja in dem :)
 

Inte nog med det

Så nu är jag officiellt utan dator, lämnade den på lagning igår :) Inte nog med det så är vårat internet hos mamma helt retard så går typ inte att göra nå! I söndags så var jag iaf med Lovisa på stan och köpte då detta! Båda två är från Gina Tricot :)

Idag var det väldigt lungt på jobbet, pysslade och gick till dagiset jag gick på när jag var liten. Var kul att gå in där och titta, haha! Vi ska jobba där nästa vecka,kommer nog bli kul!

Okej, nog med ointressant information och blablabla. Ikväll ska jag vara med Felicia. Ni vet ju hur awesome det brukar bli? :D
 
 
 
 
 

När Karl, Ann-britt och Siv-britt hälsar på...

Min lillasyster Felicia var själv hemma hos sin pappa och hade tråkigt. Hon hade då turen att få besök av Karl, hans moster Siv-britt och hennes syster Ann-britt!
 

Uppdaterar när jag hittar e dator!

Idag så var jag på stan med Lovisa, köpte ett par byxor och en bh :) Har inte gjort så mycket mer faktiskt, käkat grillat idag med :) Nu blir det snart att fara he mot lilla Piteå och jobb imorgon. Lite tur att jag måste lägga mig tidigt, annars skulle jag aldrig klara mig utan datorn! :) Men nu ska jag snart börja dra mig mot bussen, hörs när vi hörs!
 
Tumblr_m4t8n0e13f1qfhimeo1_1280_large

Ofrivillig bloggpaus

Vet inte hur det kommer bli med uppdateringar den nöärmaste tiden eftersom jag är utan dator, men hoppas på att ni stannar kvar ändå och inte glömmer bort mig helt! :)
 
 

Kraschad dator, FUCK!

Har lust att skriva några rader om hur sur jag är och att jag inte kommer överleva, men ska försöka att vara lite mer... Ja! Vill inte förstöra eran kväll, haha! Nej men seriöst, min dator är DÖD. Så död som det bara går också. Läste lite på internet om probleet och det ser ju inte just ut precis. Om jag har tappat allt på den så vet jag allvarligt inte vad jag gör! Hela mitt liv de senaste två åren finns där i ju! :( Ingen aning om vad jag ska göra nu ikv, hade tänkt ta det lugnt och se film men det blev ju ite svårt ;)
 
Aja hoppas ni har en bra midsommardagskväll (kan man säga så?!) med era fungerande datorer! :D
 
Har inga bilder nu heller så här är några GAMLA från 7an tror jag? :) Då hade jag ingen egen dator och lika glad var jag! Så jag kommer nog överleva. Eller...?

Julias bilder! :)
 
 
 

Whoopwhooop

Nu ska vi fara till Annas föräldrars stuga och käka. Var något grillat tror jag, gott gott!
 
Bild från Sofies stuga!
 

Långpromenad

Kom nyss in efter en promenad med hunden, blev en ganska lång sväng så nu ska vi sätta oss och se lite film! :)
 
Har denna klänning på mig idag (igen), har blivit kär i den! 

Hundvakt

Har nog aldrig tidigare gått upp så tidigt som i veckan. Brukar alltid gå upp en halvtimme innan jag ska fara och nu har jag gått upp tidigare än sju hela veckan! Idag vaknade jag redan fem av katten, var inte så jättetrött men somnade ändå om. När jag sen skulle gå upp halv sju var jag död! Så typiskt :D 

Nu sitter jag iaf i Yoel och Sannas lägenhet, ska vara hundvakt åt denna söta idag! :)
 

Photoholic

Här får ni några tusen bilder från idag! :D Blev mycket kort med mig och min lillasyster :)


Söt tjej

Nu sitter jag hemma hos pappa och Anna efter en varm och solig dag på Hägnan! :) Här är en (av många) bilder från dagen, lägger nog upp mer sen! :) Nu blir det att äta grillat och umgås med pappa och Anna! Ha en bra midsommar kväll! 

Midsommar och födelsedag

Idag är det (som alla vet) midsommar! Men inte bara det, min awesome kompis Annastina fyller även 16 år! GRATTIS! :D
 

Omöjligt

Det går inte att vara utan balett, jag saknar redan ihjäl mig. Vill vara i danssalen bredvid balettstången och ha fullt upp med att tänka på alla "regler". Sträckta fötter, sträckta ben, rak rygg, upp med halsen, ner med axlarna... ♥
 
 
Tumblr_m3udpcoqpy1qidchdo1_500_large
Weheartit.com

Bababbaba

Fail
Your image is loading...

Kort dag!

Slutade tiiidigt idag. Har jobbat till fyra eller fem hela veckan för att jobba in midsommar. Så idag skulle vi slutat vanlig tid 2, men eftersom vi missat två raster fick vi sluta redan 1, så sjukt skönt! Imorgon börjar en lång och efterlängtad helg vilket jag kommer utnyttja till MAX!! :D Det börjar NU genom att ta en glass och se PLL!

Blir sugen på att åka utomlans när jag ser sånna här bilder! 

Eftersom jag bara jobbar hela dagarna och inte kan ta bilder där så får ni (återigen) en bild från wehertit. 
Tumblr_lor3qoowm31r010fmo1_500_large
 
 

Dålig start

Jag sov hos mormor och morfar inatt och dagen började inte bra. Jag vaknade übertrött och år frukost. Sen hade jag nästan ringar under ögonen och ingenting att sminka över med då jag glömt delar av mitt smink hemma. Håret är äckligt och kläderna passar inte ihop. Aja, nu ska jag bli lite positiv och göra dagen bättre genom att se PLL innan jobbet!! :D


Vill tillbaks till Paris!
 
 
 

Orkar jag?

Jag hatar när man sitter och funderar och funderar på om man orkar hämta något. Jag  är hos mormor och morfar och funderar på om jag orkar cykla till mamma och hämta lite saker tills jag ska se Pretty Little Liars. Sen vill man så gärna ha det men det känns så sjukt onödigt och jobbigt. Så man sitter och funderar och funderar i en evighet tills det är försent...

Nä nu far jag!
 
Vill ha ett snyggt rum!

Som jag har LÄNGTAAAAT!!

Idag är det onsdag och på onsdagar kommer det nya avsnitt för Pretty Little Liars! :D  Wihoo, som jag har längtat!!
 

Idag så dansade barnen på jobbet balett med mig, så söta! De var så gulliga när de snurrade runt med armarna över huvudet :')

Redigerad bild från www.brisbanekids.com

DAGENS

Nu far jag och jobbar i mina nya byxor som jag fick av min storasyster när hon var hemma! Här är en fin bild - inne på toan och allt! 
 
Linne - Adidas | Byxor - American  Apparelle

Dance Dare

 

Vattenkrig på Max

Det var itne riktigt sant, men nästan ;) Blev en väldigt tidig kväll ikväll! Jag och Felicia gjorde först lite bus och sen drog vi till Max där vi satt och pratade och höll på. Kommer en film senare :D


Se upp!

Se upp, ikväll är jag med Felicia!!
 
Arkivbild

Sneakers dream

Inatt hade jag världens coolaste dröm! Jag skulle hämta ut några kläder med mitt gamla fotbollslag men eftersom jag inte spelade längre skulle jag få något annat. Tränarna gick då och hällde ut flera kartonger med sneakers på marken. Adidas, Nike, Converse, Vans mm. Haha!

 

M6icsani6s5puub9nx61_largefrån weheartit.com


Inte som jag trodde

Sommarjobbar på dagis, trodde det skulle vara jättelätt. Det var det inte. 1000 barn överallt, men det var kul och barnen var söta :) Jobbade från 9-17 idag och imorgon blir det nog 8-16, alltså upp ännu tidigare... 

Nu lägger jag mig och ser en film, är helt slut!!

577678_137354389734533_286974879_n_largeTumblr_m5rwqqcukj1r4tsy3_large

 


Dip Dye

Här är bild rpå min nya dip dye. Blir lite snabba och fula bilder men får inte komma sent till jobbet!


1 timma och 15 minuter ballet

Sitter och kollar på ballet på youtube. Hittade ett klipp där med en hel lektion med en klass på operan! :) Haha!

Kommer sakna baletten så mycket i sommar! ♥
 

Gör hemligheter med håret!

Ska snart göra lite saker i mitt hår. Får se om jag lägger upp nå bilder ikv, får se om jag hinner! :)

Mina examensnaglar!

Här är mina naglar jag gjorde till examen. De blev lite slarviga eftersoma jag hade så sjuukt brottom! Det är en sorts naglar som man värmer fast på nageln. De är som en blanding mellan lösnaglar och klistermärken typ :D Ska nog visa hur jag gör nästa gån jag använder mig av de! :)

                                                     Pink leopard + Minx = A-W-E-S-O-M-E-! ♥


Myggkriget

Hemma från Sofies stuga nu. Har varit jättemysigt med en massa prat, mygg-attacker, bastning och bad (för Sofes del)! :D Imorgon börjar jag sommarjobba, blir både lite kul men jobbigt också. Ska vara på dagis så det är ju ändå inte så jättejobbigt, bara att leka hela dagarna! :)

Drar till Sofie stuga!

Ändrade planer, far till Sofies stuga ist. Var tänkt att fara till Luleå och vara med Jenny och Elin men det bli nog nästa helg! :) Så nu far jag snart till Sofies stuga med Sofie (såklart), Felicia och Agnes! Kommer nog bli en kul och mysig kväll med bad, äventyr och mycket prat och skratt :D Hörs imorgon!

Bilder från tidigare kvällar och nätter med mina awesome vänner! 




Solning på g!

Ska snart gå ut och lägga mig i solen och få lite färg! Ska njuta sönder den här helgen, sen börjar jag ju jobba.

Äntligen sommar! ♥

 


Me♥NewBlogg.Se

Älskar nya blogg.se! Mycket bättre på alla sätt och vis! 

Några bra saker jag redan hunnit se:

  • Det bästa av allt är att man kan ladda upp flera bilder på en och samma gång, har saknat det väldigt mycket kan jag säga! 
  • Man kan förhandsgranska när man ändrar i kodmallen.
  • Taggarna.
  • Man kan lägga samma inlägg i flera kategorier.
  • Allt går snabbare!
Firar detta med en bildbomb från studenten, examen osv! :D
 
 
 


...

Har inte bloggat på evigheter! Har haft fullt upp med examen och att bara ha kul! :D

Bild från weheartit.com
Måste testa sånna här naglar någon gång!

599379_376178235775459_835776925_n_large


My new awesome hair

Bara jämna till topparna och sen äre klart!

Your image is loading...


Ni vet en sån där bra dag!

Idag har varit en bra dag! Skola i nån timma (gjorde ingensting), stan, studenten, stan! Sen fikade vi lite med familjen osv eftersom min syster Daniela gick ut :)
Nu sitter jag med lite hemligheter i mitt hår (hoppas det blir bra), kommer förmodligen upp bilder senare! ;)

Det oändliga hålet

Dagen idag har bestått av håltimme, håltimme, några fler håltimmar, konsert och beställning av glasögon.
Kändes först skönt att ha ett långt hål eftersom vi dansare är vana med kortkorta raster. Jag och Felicia for och köpte varsin Iced Cappuccino för att fördriva tiden men när vi var klara och tillbaka så var det fortfarande två timmar kvar!
vill ha värme, nuuu!

Junkyard


jobbig dag

Usch! Idag hade jag och min (mest troliga) magkatarr dansprov, det gick inte så bra. Efter det så for jag till balen och kollade på min syster :)
Imorgon är det nationaldagen, blir att ligga och sova hela dagen tror jag! Har inte kunnat sova de senaste nätterna för att jag haft så ont i magen så nu j*vlar ska det tas igen!! :D

Åh vad jag kommer sakna det!

Den enda baletten som är kvar på Christinaskolan nu är en uppdansning (typ prov). Åh vad det har gått fort! Vi har så många onödiga lektioner i skolan där vi bara ser film eller får hål, skulle gärna byta ut alla mot balettpass! Jag kommer sakna det så mycket under sommaren, även om jag kommer ha balett på gymnasiet också så kommer det inte vara samma sak... 

Tumblr_m30pyh0lxy1rrr5xbo1_500_large_large

weheartit


Bilder från Barcelona!!

Varit i stugan i helgen, det betyder inget internet. Men nu tarjag igen dessa två dagar utan inlägg med en bildbomb från Barcelona!

RSS 2.0