som kan äta min frukostÅh vad jag e duktig

Har ingen blogglust just nuuu.

Dans nu då

Den här veckan ska jag dansa streetdance hela veckan :) sen ska vi uppträda nnånstans :D
Så nu ska jag snart fara, hörs sen!!

Godnatt

Som ni hörde så stannade tåget lockan 12 på natten. Det stod stilla till 1 och då sa dom vad som hade hänt och att bussarna skulle komma 2. Så då var alla tvungna att gå ut. Klockan blev 2 Och inga bussar var där. Först lockan 3 kom våran. Då åkte vi buss två timmar. Sen klockan halv 6 gick tåget. Somnade och sov i två timmar. Sen skulle vi snart av. Vi var framme i älvsbyn 10 och då for vi hem. Fy vilken natt!

Fast mitt i ingenstans

Vaknade klockan 12 av att tåget stod stilla. Och så gjorde det 1 timme till. Sen hörde vi i högtalarna att ett godståg har spårat ut nånstans så vi inte kan åka förbi. Så nu ska vi åka buss från långsele till mellansel och sen tåg därifrån till luleå. Aja, man får se det från den ljusa sidan. Slipper franskan:)

hela dagen lång


Sitter här och äter frukost

Varit på Liseberg.

daansuppvisning :D

Har haft dansuppvisning idag, en 1 och en halv 7 :) gick bra! har sovmorgon till halv 10 imorgon. målat mina naglar, måste verkligen träna!! Är INTE bra, blir hur ojämnt och klumpigt som helst...
 Haha, lite stolt över att jag kom på mönstret själv (a) x)

Nattinatti

StereoLove

Tjo, har klippt mig. Blev ganska mycket. Min balletknut kommer bli FUL. Har dansuppvisning imorgon. Är trött nu. Ska sova. Godnatt.

Syns inte så mkt på denhär bilden men det är ialla fall slingat i mest ljust och lite m,örkt.

RSS 2.0