Tjejen med guldservetten

Idag var jag i Kåbdalis på friluftsdag (heter det så?). Jag åkte med Felicia och vi hade väldigt skoj! (: Bilder/filmer kommer senare. Söta lilla Annastina har gjort ett snyggt inlägg med mig. Coolt vare. KLICK! Gillar att jag ser ut som en ninja på  bilderna.

I Just Can't Get Enough

Helgen har varit kort och har inte gjort så mycket. Gick på stan med Lollo och AnnaStina. Det var marknad så vi kika runt lite där och gick på Roasters och fikade. Mysigt! :)
Annastinas bild!


Just nu har jag inte så stor blogglust. Tycker inte om designen och är en massa fel i koderna osv. Tror de flesta kan hålla med mig om att det är roligare at blogga om man har fin design. Just därför håller jag på att klura på en ny. :)
Nu ska jag snart till bussen.
Puss!

Earth hour day

Idag är det earth hour day. Har släckt bloggen och fixat min "skicka knapp" i kommentarsrutan. Nu ska jag in till stan och leta en jacka och tröja. Skriver senare! <3
såhär ser bloggen ut i vanliga fall.'
Såhär ser bloggen ut under earth hour day.


Ingen skicka knapp?

Upptäckte just när jag läste igenom gamla kommentarer att jag inte har någon "skickaknapp" nedanför kommentarrutan. Undrar var den tagit vägen.

Bloggningen ligger inte på topp

Nej, bloggen är inte på topp just nu. Har fullt upp och inte tid eller ork att göra så mycket inlägg. Men det här fick jag av mamma idag.
Det är astronautmat! :) Den här påsen innehöll äppelskivor med kanel :)

Shopping

Här är det jag köpt i Stockholm. Har även köpt lite småsaker som nagellack, godis och hur mycket läsk som helst! :)Body  och svart adidasjacka

närmare bild


Fina fossingar.

Ska gå och möta Paulina på daglivs nu, skriver sen.

1 kort varje timme08.00 Far mot Luleå nu!


09.00 Framme på Kallax

10.00 Väntar på ombordstigning :)

11.00 Åker flygplan :)

12.00 Flygbussen med musik i öronen! :)

13.00 Knallar hem till Paulina och Jonas

14.00-16.00 går på stan och hittar en tröja å nagellack

17.00 Jag och Paulina träffar mamma, Hanan och Felicia och äter på en Hummus restaurang! :)

18.00 Felicia följer med mig och Paulina.

19.00 Café Cooler! ♥

20.00 Jag, Paulina och Felicia myser framför Tv:n :)

Sen fortsatte resten av kvällen framför Tv:n. Godnatt!

Storstan imorgon

Imorgon drar jag till Stockholm, trevligt! :)
bild från google0-15

Och idag :)

Popcornpåse tog min läxa, det är sant

Igår på skolan så hade vi svenska. Jag hade sovit dåligt på natten så satt och halvsov. Sen hörde jag ett tjutande ljud. Trodde först det var min väckarklocka och att jag bara drömt att jag var i skolan, men det visade sig vara brandlarmet. Mats sa att alla skulle lugnt gå ut närmaste dörr och samlas. Ute i korridorerna var det en massa folk som trängdes och ville komma ut, men jag och Agnes gick lugnt vidare till dansskåpen för att hämta våra skor. När vi var inne där så kände vi hur det plötsligt började lukta rök. Några andra från klassen kom in för att hämta skor och sa att det var rök i gamla läroverket (där vi var). Alla började skynda sig men jag började låsa upp mitt skåp för att hämta min älskade adidas ryggsäck(?) sen sprang vi ut. Då kom brandbilar och sånt. Visade sig ha blivit nå fel på en mikro med en popcorn påse i. Så mitt bland det så måste jag ha tappat mitt svenska häfte som vi ska kunna imorgon, hoppas läraren förlåter mig? ^^

RSS 2.0