Ice coffe
Den sista bilen är min present från Daniela som hon köpte i Egypten, Tack! ♥


Nice

Här är nagelvideon jag gjorde idag :)
pretty

Ska snart till Josefine, Timmy och Issi där vi ska spendera kvällen, skriver senare och lägger upp en till nagelvideo som jag gjorde idag! :)


Här är de två sötingarna som vi ska till! :) ♥

Hoppas ni får en trevlig kväll, Puss!

Up, down and spinn around

Galet vad snabbt veckorna går. Fredag idag och otroligt skönt! Känns som om jag inte har vilat ut mig på flera veckor. Är typ tröttare på sändagen än jag var innan. Nu har vi äntligen börjat med tåskorna på dansen, riktigt kul! 

idag for jag till Luleå för att hälsa på pappa och släkten, kommer bli kul. Måste gå över till Alva någon dag. Saknar henne nå så galet :D

Idag hade jag franskaprov. Failade totalt kan jag ju bara säga! Borde bli förbjudet med läxor. Ska typ skapa ett eget parti, vinna valet och införa president i Sverige. Lovpartiet, shit vad grymma vi skulle vara!

Som jag tidigare sa så har jag tappat bort min överföringssladd till kameran, men igår hittade jag ett litet uttag på min dator där det satt ett minneskort i. Så jag tog ut det och satte i det från kameran istället, och poff så funkar det. Så nu har jag bilder från ett år tillbaka på datorn. Så bara för att jag är så snäll får ni se lite bilder!Har även lagt upp min första nagelvideo på Youtube, kolla gärna!! :D

Puss!

Blå senapMammas kompis och hennes barn är här nu och vi ha nyss ätit sushi. Men de som inte tyckte om det fick korv och mos, med blå senap till (?). Var lite lääskigt första tuggan. Kändes ungefär som att äta play-doh deg.

Happy!

Dagen började med att jag var i skolan, typ ovnaligt bra skoldag!
Det bästa var typ lunchen, tro det eller ej! Men den var jättego, det var typ små potatis bollar som var i nån kryddig sås, sen var det nå kött och beasås. Och glass till efterätt. Det är typ ett mirakel!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt kolla bloggar, och filmer:)


2010-10-14

Dagen började som vanligt, vaknade upp i mitt gröna rum, och önskade mest av allt att det skullle bli natt igen så jag kunde somna om. Men istället så råkar jag titta ut genom fönstret och tycker att det ser ovanligt grått och trist ut. När jag sen tog på mig glasögonen så såg jag att det snöade. Nu har de mesta tinat bort, men känns ändå trist. 
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva till teatern. Varje person som är med i den ska skriva en berättelse/novell som man sedan ska sammanställa och göra till ett manus, men jag kommmer inte på någonting.

Har ni några tips? :)


(bild från i påskas)

Puss!

BeautifulSnart ska jag börja lägga in videosar när jag gör olika nagelmålningar, måste bara hitta eller köpa en ny kabel till kameran! :)

Nu ska jag se på film, är helt död. ´


Puss!


home alone

Ska jag köpa en gitarr eller vad tycker ni?


Johnossi

Senare ikväll ska jag ut med Marie J och åka moppe, Skriver när jag kommer hem :)


You get what you deserve

För någon dag sen hittade jag min gamla lilla IPod. Så nu ska jag tanka över ny musik i den! Det är bra just nu medans jag har min mobil på lagning, hatar lånemobiler!

Är det nån som har nå tips på bra musik? :D Kommentera!


JA, VAD TYCKER NI EGENTLIGEN?Själv tycker jag om hösten tills en början. Sen när alla löv fallit ner är
det inte fullt så lockande att gå ut. Men när det är olika färger på alla
träd kan jag tycka att det är ganska mysigt!

Wihouuuu! :D

Är grymt sugen på att köpa en gitarr, vad tycker ni? :)

Här är grejorna jag köpte på stan i lördags :D
Tack pappa! :)

Yo!

Igår var jag på stan med pappa och anna och fick med mig två nagellack och en ring. Tog kort på det nu, men det tog slut ström när  jag skulle ladda in det, och har ingen kamerasladd hos mamma. Får försöka fixa det på nått sätt eller så får ni se det senare :)  sen på kvällen  var jag med anna-stina och nå fler. Vi var på UG och for runt utomhus. Det var kul! :)
Nu ska jag snart hem till Piteå och på teater. Orkar inte fara nu, vill bara ligga hemma och se på film eller nå hela dan, är skola imorgon, och jag är hur trött som helst. kul.


Happy birthday!

Idag fyller min syster Daniela 17 år, grattis! ♥

Nu är jag hos pappa i Luleå, sitter och tittar runt på internetpå bloggar osv :)


RSS 2.0