Veronica Maggio - Jag kommer


Trött

Har försökt att plugga men har väl gått sådär. Inget fastnar hur många gånger jag än läser det. Jobbigt.
Har No-prov, Engelska-prov, So-prov, So-inlämning, Franska-prov och matte prov under nästa vecka och veckan efter lovet. Kul liv man har?

Hehe

Följ min blogg med bloglovin

Lite nytt, tryck F5

Borde gå och sova snart, men är ingen idé. Vaknar ändå typ 1-2 gånger i timmen halva natten. Har varit så i en månad nu och börjar bli väldigt less. Går runt som en liten zombie i skolan.
Som sagt så har jag gjort om lite, så updatera sidan! :)

Gjorde några snabba naglar ikväll. Blev inte nöjd då jag skyndade mig med dom. Blev väldigt kladdigt och ojämnt. Är i alla fall en enkel frans manikyr med lite glitter.
Har använt mig av:
Depend bas, rosa
Lovie Art Nail, vit
Face, glitter
Depend Topplack, shine.
GodNatt! :)

.


Teater nu


Melodifestivalen nu! :D


Tusen Gånger Starkare

Nu ska jag sen den här filmen, hört att den ska vara bra! :)
Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och se film. Skönt efter en skolvecka.

If I fall, would you catch me?


weheartit

Melodifestivalen nurå

Ren spegel och SO uppgift

Nu är jag klar med min SO redovisning som vi har imorgon. Nu ska jag bara LÄRA mig det... Jag har fått en rengjord spegel av min lillasyster. Brabra. Nu ska jag plugga franska. Kul liv man har?
Danielas bild.

Ny design,tryck F5! :)Vill till Paris, nu! Haha. Åker dit om ett år med franskan men skulle inte skada att fara nu istället.
Blir ialla fall att åka till Stockholm och träffa min storasyster uner sportlovet! :)


Is that alright?Stan med Jenny


I hate the way you look at me

Är hos min pappa i Luleå nu. Är trött efter en lång vecka. Våran dansklass och musikklassen har varit på turné för alla 6or som ska söka nu i vår! Jättekul har det varit men jobbigt pga en massa saker (hur orkar ni ens??). Haha.
Imorgon ska jag på sminkkurs kl10 på Make Up Store. Tvivlar på att jag tar mig upp. Aja, ska se film nu och bara ta det lugnt.
Här får ni en lite småsöt bild på min härliga klass i 7an när vi sovit över på skolan! Längtar till veckan då vi troligtvis gör det igen! ♥

Fridas bild!

RSS 2.0