Väldigt seeeeg

Känner att jag varit väldigt seg de senaste månaderna, men nu är det snart sommar. Vilket leder till många härliga dagar! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte så stor blogglust just nu känner jag...

Dans

Idag har vi kollat på en dansföreställning som strömbacka hade, den var bra! :) Sen hade vi även uppdansning som är en typ av dansprov. Gick väl sådär. Nu ska jag plocka fram franskan för jag har prov imorgon.
we♥it

Piteå nu!

Nu ska jag snart hem till Piteå! Där ska ja på teatern över dan. På kvällen händer inget spec. Är sjukt sugen att fara på You skate girl camp till sommaren :)

I want the hair! ♥

Lovelovelovelove! ♥

Filmer

Tänkte tipsa om två filmer jag nyss sett.


1. freedom writers. Handlar om en skola där det varje dag sker slagsmål. Skottlossningar, gängbråk och drogförsäljning är en del av ungdomarnas vardag. Då det ser som allra mörkast ut så får ungdomarna en ny lärare, Mrs Gruwell. Hon blir den första personen som ser alla händelser ur elevernas perspektiv, och försöker förstå sig på dem. Mrs Gruwell gör olika övningar med sin klass, och i slutet av terminen har klassen gått från fiender till syskon.
2. The boy in the striped pajamas. Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret och en vänskap uppstår mellan pojkarna.

Dag 4: Mina mål/drömmar/önskningar.

  • Lyckas bra i skolan.
  • Alla mina kompisar/familj ska må bra.
  • Att jag går ut 9:an och gymnasiet med bra betyg.
  • Bli bra på dans och teater.
  • Få en varm och härlig sommar!
  • Lära mig skejta i sommar.
  • Få ett bra jobb.

Grymt sugen på café cooler...

Knöl uti helix, härligt!

För några veckor sen så tog jag ett hål i brosket på örat. Nu så skulle jag ta ut läkörhänget, och då var det typ nån hård knöl kring själva hålet? Hålet har var irriterat de första veckorna men sen har det inte varit några problem. Fast det kanske är normalt att ha så? ^^

Jag bloggar aldrig nu för tiden har jag märkt. Har tappat lusten lite smått då det inte finns något att skriva om. Har tappat typ alla mina läsare också.

Lite bilder från en underbar helg med en underbar teatergrupp! ♥

Prao


Dissa inte mina paintskills

Har varit på prao hela veckan, sista dagen imorgon. Jag har varit på ett bageri, kul! :) Jag började 07 och slutade mellan 09.30 och 11.30 hela veckan,skönt!!

RSS 2.0