Mönster

Här är några naglar jag gjorde för några dagar sen! :)
 

Lejon som dricker smoothie

Tycker inte om när det är så här fuktig luft, mitt hår förvandlas till en lejonman då. Men det kan väl vara lite fräsigt det med!
 
Det har inte varit åska en endaste gång under hela sommaren! Eller inte där jag varit. Idag är det typ den 10000 gången med jättekvav luft och man hör alla säga: "Oj vad kvavt kanske blir åskväder!" eller "Idag blir det nog åska!". Men inte en endaste gång har det blivit det :( Men nästa vecka hoppas jag på sol, för då är det ju festivaldags igen! :D
 
The lion queen
Your animation

Jag lever!

Tror aldrig att det gått så här lång tid utan att blogga, men så blir det när man inte har nån data! Har haft några sjukligt bra veckor :D Varit på läger, Trästock, PDOL, umgåtts med kompisar och familjen :) Nästa vecka är det Luleåkalaset, taggar till tusen! 
 
Här får ni lite bilder och kort om vad jag gjort! :) Alla bilder är från mobilen och oredigerade, men det blir nog bra ändå! :D
 
 
Varit hos min pappa, tittade i en massa gamla fotoalbum. Tycker gamla bilder är jättekul!
Varit på läger!
Varit glad i regnet :D
Prövade på att åka rullskidor :)
Spelat Fuskat spel i regnet!
Spenderat soliga dagar ute med vänner! Här är från Trästock med Julia :)
Blev regn igen = bakade cupcakes
PDOL!!
Märkte att töjningar och festivaler inte var någon bra kombination! (jag vet att jag hade torkat blod i håret(usch (kan man skriva inom parantes inom en annan parantes??) inte mysigt!). 
 
 

Far snart!

 
 
Idag vaknade jag till näsblod och ett hår som behövde färgas, men det gick! :D
 
Far snart på Tejp och kommer tillbaka på söndag! Eftersom blogg.se inte har någon app till andriod och deras mobilblogg inte funkar längre så blir det nog ingen uppdatering. Det suger seriöst! It fan kan man logga in som vanligt via mobilen heller.
 
Nu när jag inte har någon dator och inte kan blogga så kan ni följa mig på instagram där jag uppdaterar, Deniecee heter jag! Ses där! ♥
 

Need to dance

Måste typ bryta mig in i danssalen någon gång SNART!
 

Blogg.se app till android

Idag fick jag min telefon, wihooo! Nu måste jag bara köpa internet också så att jag kan använda den... ;) Hehe. Var inne och kollade på lite appar tidigare idag, men hittade inte blogg.se appen. Trodde verkligen att den fanns till android också? Fattar inte varför, det är ju vääldigt populärt med iPhone men det finns många med Android också. Aja, min mobil är här nu och jag är glad! :D
 
Reddsc_6929_159224219_large
 weheartit.com

När både naglarna och annat blir dåligt

Efter jobbet idag så lade jag mig och sov-solade, grymt skönt! Jag vaknade av att min lillasyster kom och sa att mamma kunde hämta min mobil idag. Jag han bli jätteglad sen så sa mamma att hon sagt imorgon till Felicia. Fan vad ledsen jag blir, har ju längtat jag vet inte hur länge! 
 
Igår så målade jag ju mina naglar, de blev fula som bara den. Tänkte göra om men tror jag väntar med det. De blir bara torra och fula av borttagningen. Eller egentligen är det nog bara för att jag inte orkar, men det ligger lite sanning i det första också... ;)
 
Solnings frisyr!

Kvällen blev inte riktigt som det var tänkt...

Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men det blir det väl aldrig? Nej men hade tänkt ta det lugnt, måla naglarna och lägga mig super tidigt! Men när jag satte mig ner för att måla naglarna så såg jag en spindel = PANIK. Jag fick nå jävla ryck och slängde ut saken spindeln var på genom fönstret och började städa. Dammsög hela rummet, varenda lite golvfläck. Tror aldrig jag varit  så noga! Till och med madrassen, haha. Sen tog jag mig en dusch för tredje gången idag, inbillade att jag hade djur i mitt hår?

Så nu sitter jag här, halv 11 på kvällen och målar naglarna. Kan skylla på att jag inte har några sängkläder då jag slängde de i tvätten och inte hittar de rena ;)

 Åh vad jag vill testa sånna här rullskidskor! Har alltid tyckt det ser så kul ut!

Bild från weheartit.com

Tumblr_m6nkjyqlag1r60zhwo1_500_large

 


Ge mig förslag på nageldesigner!

 
Sitter just nu och väntar på veckans höjdpunkt - nytt avsnitt av Pretty Little Liars! Idag har det varit väldigt fint väder så efter jobbet lade jag mig på studsmattan och solade. Blev dock inte så länge eftersom det började blåsa. Inte kul alls, hade just somnat och drömde att jag gick in i mitt rum. Sen så började det blåsa jättemycket och jag förstod inte vars det kom ifrån då alla fönster var stängda, haha!
 
Måste bara skriva en sak jag stör mig så sjukt mycket på! Folk som hamnar på topplistan på blogg.se som ändrar bloggnamnet (den text som syns i länken) till typ "döda föräldrar och våldtagen" eller liknande. Nog är det väldigt hemskt om det hänt dem men sen går man in på deras blogg och där nämner de det inte. Om de hade en blogg där de skrev om händelserna skulle jag förstå men när de bara skriver så för att få läsare... Jag skulle ALRDIG kunna utnyttja något sådant bara för läsare! Men det är ju jag det :)
 
 
Har lust att lägga ner lite tid på några naglar, har ni några förslag? :D
 
Tumblr_lwqa38bjpm1qg9ruko1_500_large
 
 
 
 Bild från Weheartit.com

Sunlight

Inte hänt mycket intressant i mitt liv de senaste dagarna. Jobbat, försovit mig, ny dip dye, blivit myggbiten...


Inlägg 618 bild 1248

 
Hrmpfh. Hadu ju kommit igång bra med bloggandet igen med några inlägg varje dag. Nu bloggar jag ingeting alls ju! Men det känns så tråkigt när jag inte har några bilder, hade ju allt på min data! Här är iaf en från idag, gjorde om topparna. Den här gången blev det JÄMNT, wihooo! Haha har tröjan ut och in för att det inte skulle komma färg på den ;)
 
 

F*CK!!

Wow ett inlägg! Känner att uppdateringen inte är så hög, haha! Jag väntar och väntar på min dator som fortfarande är på lagning. De ringde för någon dag sedan och sade att hårddisken var VÄLDIGT trasig. De skulle försöka att komma in på den men verkade inte som att det skulle gå, sen var windows helt borta från den om jag förstod dem rätt? Skit. Insåg just hur mycket jag verkligen har på den. En massa bilder sen sjuan och tidigare, MASSOR med filmer sen sjuan som jag verkligen vill ha kvar. Sen har jag en massa andra filmer från mobilen och kameran som jag också verkligen vill ha kvar. Bilder på mina syskonbarn, farmor, konfa och WSJ, förra sommaren... Skulle ha lagt upp mer på bloggen så kunde jag ändå haft kvar de!  
 
Haha, märkte nyss att mitt ena fönster i mitt rum inte varit helt stängt så nu lär jag ju ha TUSENMILJARDER spindlar och annat äckligt i mitt rum, så nu blir det städning!!
 
Kommer ihåg när jag öppnade detta i 6an! ♥

RSS 2.0