SWAG NAILS

Några naglar jag gjorde för någon dag sen :)

Godnatt!

Går och lägger mig nu så här tjugo i åtta. Är sjukt trött och har känt mig sjuk hela dagen. Så GODNATT!

Needs


Lillasyster

Är i Luleå i helgen hos min pappa. Imorgon så ska jag kanske på leos lekland med syskonbarnen och sen ska vi äta tacos hos min storasyster, kommer bli kul att få träffa alla! :D
Min söta syster!♥

Fulia


♥ Vila i frid farmor ♥


Nagelinspiration

Sitter och tittar på kläder -  ett perfekt ställe att hitta inspiration till naglarna på
! :D
Adidas nails
Mina adidas nails som jag gjorde för nån dag sen! Video hittar ni här!


Summer!

-

Svar

Anonym om Adidas Nails:
var köpte du ditt svarta lack med en sådan tunn borste? :)


Tror jag köpte det på Kicks i Piteå! Det är bara ett depend och tycker inte det är så jättebra... Köp hellre detta som finns att köpa på Parelle. Kostar bara kring 40-50kr och är mycket bättre än Depend!

Ni får gärna skriva namn när ni kommenterar ;)
bild från google

Adidas Nails


Träningsvärk

Vaknade för ett tag sen till en väldig träningsvärk, usch! Sitter nu och väntar på mamma och Felicia som är på bio. Ska bli kul att träffa Felicia eftersom hon kommit hem från Israel! :) Idag ska jag bara vara hamma, ta det lugnt och kanske göra några naglar! :D
Saknar Sthlm!

Dagens gamlingar, tydligen inte alla som gillar mitt hår!

Idag när jag gick till skolan så kom det två halvgamla personer bakom mig och började en högljudd diskussion om mitt hår.
Tanten: Titta det blåa håret, tyckte du det var så fint?!
Gubben: Nej!
Tantetn: Vad sa du? Vadå nej, tyckte du inte om det?
Gubben: Nej...
Tanten*suckande*: Det är väl dagens ungdomar, deras stilar!
Gubben: Ja! En gång såg jag då en tjej med HEEELA håret blått.
Tanten: Ja men titta, det är ju bara halva?

Och så höll det på, tycker ju det säger mer om dagens gamlingar än oss "dagens ungdomar"...!

Chillar i skolan!

Sitter med Julia, Agnes och Felicia och pratar om hästar, champange och ica, eller de pratar medans jag sriver och försöker komma på en bra bild att lägga ut.
Gammal bild på dansuppvisning, tror det är Wikbergs bild!

Parfymerad skola och balett

Hade som jag tidigare sa vanlig skoldag idag, fy så skönt med balett! ♥ Ser redan fram till morgondagens balettpass! Just nu har vi vikarier eftersom våra danslärare är i Sthlm. Tycker det är bra när man har det, för alla ser olika saker man behöver jobba på :) Haha, nog prat om dans! Det var riktigt skönt att komma hem idag och andas lite frisk luft. Var nämligen någon som tappat ut en parfymflaska eller nå på skolan så halva skolan stank, usch!
Fin bild som Simon Berg tog på 8-orna!

Dansuppvisning

Nu har vi haft alla 4 dansföreställningar och imorgon blir det en vanlig skoldag. Det blir lite trist men då får jag äntligen ha balett! :D
Här kommer lite bilder från dansen. Tack till Simon Berg som tog bilderna! :D
©

Dansföreställningar!

Hela dagen idag så har vi dansföreställningar, riktigt kul!

Beslutsångest

Sitter och funderar på gymnasiet och kommer fram till - INGENTING. Vet nog vilka program det står mellan, vet dock inte vilken ordning jag ska prioritera dem.
  • SA - Medier, information och kommunikation.
  • ES - Spetsutbildning Dans.
  • ES - Estetik och Media.
Har ingen som helst aning...


Alla bilder tagna från strömbackaskolans sida.

Nu sitter jag med klassen i miniaulan och ...

dsc05076 (MMS)

Nu sitter jag med klassen i miniaulan och lyssnar på syon. Är så sjukt sugen på att köpa en iPhone 4, har velat ha en jättelänge! Har dock hört att det är dåligt att köpa på avbetalning och jag orkar inte spara...(a)


Nicki Minaj

Tumblr_lx86e9z8ni1qf248to1_r2_500_largeNickiminajimmacstoretimesquare1_largeTumblr_ltrtizlsvj1r4kmmdo1_500_largeTumblr_lxcxmktand1qc3ngpo1_500_largeLarge.od6iv204e225_large1413319499_5_ztmk_largeNicki-minaj-super-bass_largeTumblr_lxlcg4lsrc1r8bd63o1_500_largeTumblr_ltwhe1kkx11qlpiayo1_500_large

Återträff för WSJ!

Har inte bloggat något på hela helgen förutom ett mobilinlägg. Anledningen till det är att jag har varit på en awesome återträff för WSJ i Härnösand!

Fryser:(

dsc05059 (MMS)

Fryser:(


You don't have to save me.

Kom nyss hem från Jenny. Vi har inte gjort något alls men det var ganska skönt! Är hur trött som helst känner jag, somnade så sent inatt! Om nån timma kommer mamma och hämtar mig och sen blir det att packa till imorgon då jag ska till Härnösand :D.

Hos , går inte att ladda upp bilder så det sög ju...

Nu sitter jag hos jenny och skriver (försöker iaf) på hennes iPad som de har fått på sin knösskola. Köpte ingenting på stan då de tydligen stängde 4, var visst röd dag idag. Men men, skriver när jag kommer till pappi!

Morrnmorrn!

Vaknade för ett tag sen och har just gjort mig klar, vet dock inte om det var någon mening att jag gjorde det för Jenny verkar fortfarande sova. Här får ni en dagens dresscode iaf.

Nattankar och konfirmation

Huvudvärk + näsblod + fullt huvud = can't sleep.


Saknar konfan! ♥


-malins bild!



Hur jag tar vattenbilder

1. Jag börjar att ta fram några förmål att ha vattnet i, samt något som kan lyfta upp skålen (eller vad du nu väljer att ha vattnet i).

Ju djupare föremål du har vattnet i desto högre blir dropparna när de landar, ju mindre höjd desto lägre droppar. :)

Ett tips är att även ta något som bakgrund tex skärbräda eller inplastat papper. Bilderna blir även betydligt bättre om du använder en reflexskärm, men det behövs inte. Om du inte har någon reflexskärm kan du enkelt göra en hemma, slå bara in en kartongbit i alliminiumfolie så har du en!
2. Ställ upp grejerna i en diskho. Här använder jag en röd skärbräda som bakgrund.


3. Börja fota!! Ta tid på dig att ställa in rätt inställningar, för det är inte så kul att märka att de bästa bilderna har dåligt ljus/skärpa.

Ett tips är att inte fokusera så mycket på när du ska ta kort, utan att bata mata på hela tiden och sedan ta bort de som blev dåliga.




De sista bilderna är gamla, där använde jag en reflexskärm, jag tycker man ser en klar skillnad på de. Även om ingen av de blev så där jätte bra...

Fix på bloggen

Har fixat lite med bloggen nu..

Har tagit bort "senaste inläggen" och texten för kategorier, sedan satt dit en bild med länk för varje kategori ist. Så nu är det bara att trycka på bilderna och hoppas på att det ska funka! :D Orkar dock inte flytta alla gamla inlägg till rätt kategori så det får bli från och med nu!

Ny kategori

Nu är den här! I denna kategori kommer jag lägga upp kläder, smink osv som jag tycker är snyggt/inspirerande! :D Kläderna ovan är allihopa från T-shirt store, en affär med väldigt snygga kläder ocg accessoarer! :)

Godmorgon!

Vaknade nyss, troddde klockan var typ 9 men då var den tydligen halv 2, hehe. Jag ska bara ta det lugnt idag och vara hemma, har fått huvudvärk som inte är så kul. :(
Bild på mig och Felicia när vi var i Kåbdalis, vill åka slalom NUUU!!!

Junkyard

Funderar på att köpa denna, men vågar inte riktigt då jag inte vet om jag passar i den. Hatar min ansiktsform, passar inte i många kepsar :(
bild från junkyard.se

awkward moment...

Hemma från stan nu, var kul å träffa Jenny och hittade ett par jeans och en tröja:D
Tröja från H&M med Nirvana tryck :)
Cheap Monday jeans från Diva


Nu far jag snart in mot stan och ska gå där med Jenny,kommer bli jättekul då det var längesen! :) Vet inte om jag ska köpa nå, har en enorm shopping lust men ska ju spara pengar till Paris och klassresan... Aja, vi får se vad som händer! :D

Kissekatt!

Fotade pappa och Annas nya lilla katt idag! :)

RSS 2.0